Uslovi korišćenja

1. Opis portala
“upoznavanje-preko-interneta.blogspot.com” stranki obezbeduje portal koji služi zabavi na osnovu SMS poruka. Iako ce svaki oglas za upoznavanje biti proveren pre nego što bude objavljen, ipak se ne preuzima odgovornost za ispravnost sadržaja.
2. Uslovi ucešca
Pri korišcenju portala za dopisivanje i upoznavanje preko SMS poruka – “upoznavanje-preko-interneta.blogspot.com” korisnik potvrduje da ima najmanje 18 godina, da je procitao i razumeo uslovi korišcenja i da ih u potpunosti i neuslovljeno prihvata. Na taj nacin se sklapa ugovor izmedu stranke i “upoznavanje-preko-interneta.blogspot.com” portala. Taj ugovor može biti ukinut obastrano bez navodenja razloga.
Za animaciju u chat sistemu sajt “upoznavanje-preko-interneta.blogspot.com” zapošljava saradnike koji vode chat dijaloge sa korisnicama za svrhu zabave. Doticni korisnicki profil saradnika nema odredenu oznaku. Stranka sama odgovara za sadržaj svojih unošenih tekstova. Ponudac ima pravo da izbriše sumnjive tekstove. Uz to ponudac zadržava pravo da ukine ucesnicima pristup sistemu. Za smetnju telefonske veze ili interneta ponudac nije nadležan i ne odgovara. Ucesnik priznaje da se svi podaci, to ukljucuje i licne podatke, cuvaju cak i van propisanog roka.
3. Troškovi
Sastavljanje profila je besplatan. Po poslanoj SMS poruci od mobilnog telefona ucesnika nastaju maksimalni troškovi od VIP 51,48din, TELENOR: 51,60din, MTS 51,60din. po SMS poruci. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS.
Poruke koje se Vama šalju ne naplacuju vam se. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, placate samo poruke koje ste poslali. Poruka je naplacena tek kada korisnik dobije povratnu poruku od operatera.
4. Sadržaj online ponude
Autor ne preuzima nikakvu garanciju, niti za aktuelnost, ispravnost, potpunost ili kvalitet, niti za pripremljene informacije. Zahtevi autoru za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišcenjem ili nekorišcenjem ponudenih informacija odnosno korišcenjem pogrešnih i nepotpunih informacija u osnovi su iskljuceni, ukoliko autor nije ucinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Sve ponude su besplatne i neobavezne. Autor zadržava iskljucivo pravo da celokupnu ponudu ili delove stranica bez objašnjenja ili posebnog saopštenja izmeni, izbriše ili dopuni, kao i da povremeno ili kompletno obustavi ponudu.
5. Opis portala
“upoznavanje-preko-interneta.blogspot.com” stranki obezbeduje portal koji na osnovu SMS poruka služi zabavi. Iako ce svaki oglas za upoznavanje biti proveren pre nego što bude objavljen, ipak se ne preuzima odgovornost za ispravnost sadržaja. Svaki korisnik ili korisnica je odgovoran za sadrzaj svog oglasa i slika.
6. Linkovi i upucivanja na druge web stranice
Autor ovime izricito izjavljuje, da u trenutku postavljanja linkova nije bilo prepoznatljivih ilegalnih sadržaja na stranicama na koje je upuceno linkovima. Kod direktnih i indirektnih upucivanja na web stranice („Hyperlinks“), koja su van podrucja odgovornosti autora, obaveza odgovornosti bi samo nastupila u slucaju da autor ima znanja o sadržajima i da mu je tehnicko prihatljivo i moguce da spreci korišcenje u slucaju nezakonitog sadržaja. Zbog toga se autor ovime izrecito distancira od sadržaja svih linkovanih/povezanih stranica ciji je sadržaj posle postavljena linkova promenjen. Ova konstatacija važi za sve unutar sopstvene internet ponude postavjleni linkovi i upucivanja kao i za strane upise u knjigu gostiju, forumima i mailing listama. Za ilegalne, pogrešne ili nepotpune sadržaje i narocito za štete koje nastanu iz korišcenja ili nekorišcenja na ovaj nacin ponudenih informacija, iskljucivo odgovara ponudac stranice na koju je upuceno, a ne onaj koji je putem linkova samo upucivao na doticnu publikaciju.
7. Autorska prava i pravo znaka
Autor nastoji da u svim publikacijama poštuje autorska prava. Ovo se odnosi na: korišcene grafike, tonska dokumenta, video sekvence, tekstovi. Pri tome treba koristiti grafike, tonska dokumenta, video sekvence i tekstovi koji su izradeni od strane autora ili se treba koristi grafike, tonska dokumenta, video sekvence i tekstovi koji nisu zašticeni autorskim pravima.
8. Zaštita podataka
Sve podatke koje su unošene u okviru internet ponude od korisnika su predate iskljucivo dobrovoljno. U to spadaju e-mail adresa, ime, prezime, adrese. Korišcenje i placanje svih ponudenih usluga je – ukoliko je to tehnicki moguce i ako se može ocekivati – dopušteno i bez unošenja takvih podataka, odnosno pod unošenjem anonimnih podataka ili pseudonima. Pošiljka informacija koja nije izrecito zahtevana nije dozvoljena, ovome pripadaju kontaktni podaci kao poštanska adresa, broj telefona i faksa kao i e-mail adresa. Takode je zabranjeno koristiti podatke iz impresuma ili slicne podatke kao kontakne podatke kao što su poštanska adresa, brojevi telefona i faksa i e-mail adresa.
9. Ukidanje ugovora
Ukidanje ugovora mora slediti preko telefona, elektronsku poštu ili konvencionalnu poštu. Pisana obavest o ukidanju ugovora se može poslati na sledecu e-mail adresu: smsupoznavanje@yahoo.com
Ponudac ponude ne odgovara za pogrešno upucena pisma koja sadrže obavest o ukidanju ugovora, pisma koja kasne, pisma sa nevažecim obavestima o ukidanju ugovora ili na poštanskom putu izgubljena pisma ili elektronsku poštu. Clan odgovara za objavljivanje i ispravnost svoje e-mail adrese kao i broja mobilnog telefona. U slucaju promene e-mail adrese ili broja mobilnog telefona, clan mora odmah obavestiti administratora “upoznavanje-preko-interneta.blogspot.com” portala putem e-mail-a. U slucaju da clan ne izvrši svoju dužnost, clan snosi punu odgovornost za štetu koja sledi iz nepravilne e-mail adrese ili broja mobilnog telefona.
Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od devojaka i žena prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP VIP i pošaljite na broj 6292.
10. Pravno iskljucenje od odgovornosti
Ovo iskljucenje od odgovornosti se smatra delom internet ponude od koje je upuceno na ovu stranicu. Ukoliko delovi ili pojedine formulacije ovog teksta ne odgovaraju, više nisu u skladu ili u celosti ne odgovaraju važecoj pravnoj osnovi, ostali delovi dokumenta u sadržaju i važnosti ostaju netaknuti.
Ponudac obezbeduje online portal za upoznavanje sa mogucnošcu za SMS chat.